ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ !

бул. "Княз Дондуков" 11, София

RE EVENTS

RE EVENTS

С нашите артисти ще изживеете палитра от емоции !

БЮЛЕТИН

КОНТАКТИ

Офис 608, Ет. 6

бул. "Княз Дондуков" 11

1000 София, България

 

Email:  info@re-events.com

 

Тел. 01: +359 884 400 161

 

Тел. 02:  +359 884 248 335

 

 

Младите звезди от „Гласът на България“ и „Х фактор“ ще пеят... 

Михаил Йосифов Секстет и Велека Цанкова ще закрияат... 

НОВИНИ 

Ние ще Ви предложим изпълнители, съобразени с Вашите изисквания . Доверете ни се!

Copyright (c) 2019 All rights reserved by RE EVENTS

 
GO!  CLEAR

Михаил Йосифов секстет 

Модерна джаз формация, създадена в края на 2009 година от тромпетиста и композитор Михаил Йосифов – един от най-добрите съвременни български музиканти. Със своя секстет Мишо създава музика в компанията на още петима брилянтни музиканти, които оформят днешния образ на джаза в България - Атанас Хаджиев (тенор сакс), Велислав Стоянов (тромбон), Васил Спасов (пиано), Димитър Шанов (бас) и Христо Йоцов (барабани).

Това, което прави секстетът на Мишо на сцената, е много повече от концерт: спектакъл, поднесен интелигентно и с чувство за хумор, който недвусмислено доказва, че джазът не само е интересен, но може и да бъде достъпен начин за забавление.

Секстетът на Мишо Йосифов бързо се наложи като една от най-добрите, популярни и търсени съвременни джаз формации, както заради самостоятелните си изяви с авторски композиции на Мишо и джаз стандарти, така и заради успешната съвместна работа с чаровното дамско трио Сентиментъл Суингърс (днешните владетелки на суинга в България), с английския актьор Бен Крос, който чудесно се превъплащава в ролята на певец, и с лудата, неустоима певица Милица Гладнишка на която джазът много й отива.

През април 2013 Михаил Йосифов секстет представи първия си албум “Счупени прозорци”, който включва авторски композиции на Мишо, джаз стандарти, и съвременен поклон кьм класическата епоха със свежите джаз аранжименти на два от шедьоврите на Моцарт. Счупени прозорци е глътка свеж въздух, вдъхновение, интелигентно забавление, красиво музикално пътуване.

Счупени прозорци с лекота отваря врати във въображението, разширява хоризонти, и пренася в други светове.